Klanten over CHOES

Heel erg fijn om mee te werken! Goed contact en de stukken worden snel aangeleverd. Ook word er ontzettend goed mee gedacht. Echt een aanrader!

Echika Hagedoorn-Struik
Beauty by Echika
 
********************
klanten over choes - mediachick

“Ik ben zeer tevreden over de teksten die Mi-Choe voor de klanten van MediaChick heeft geschreven! Omdat ik zelf geen tijd meer heb voor de SEO-opdrachten die wij binnenkrijgen wilde ik dit graag gaan uitbesteden.
 
Na het plaatsen van een oproep kreeg ik veel reacties, maar Mi-Choe sprong er echt uit. Mi-Choe levert wat er gevraagd wordt en kan zich goed verplaatsen in de lezer. Zeker een aanrader voor teksten op je website!”
Ilona de Haan
Vyzual
 
 
********************
spice up your qi ebook
“Als startende ondernemer is het zoeken naar de juiste virtuele assistent. Vaak wil je je bezighouden met het werk waar jij goed in bent. Ik ben zelf een ramp in het technische bezigheden rondom webdesign. Ik weet heel goed wat ik mooi vind qua kleur en stijl. Maar verder is het voor mij abracadabra.
Mi-choe heeft mij hierin echt begeleid en ontzorgd.
 
Ze werkt snel en hard, voor een eerlijke prijs zonder verassingen. Mijn website is nu geen visitekaartje meer maar vooral functioneel in combinatie met een mooie uitstraling. En daarnaast heeft ze mijn e-book opgemaakt en daar ben ik heel blij mee.”

Hyang Stegers
Spice up your Qi

********************

atj foodtruck social media post

“Ik heb CHOES een half jaar geleden de opdracht gegeven om een nieuw product van mijn bedrijf, bedoeld voor verhuur, in de kijker te zetten zodat er animo is om te huren. Zij deed niet alleen dat, maar gaf mijn website een opschoonbeurt en creëerde nieuwe adressen waar nodig. Dat hoefde ze niet te doen, maar ze besefte dat het een niet los staat van het ander.

Ik merkte meteen verschil aan mijn website en het bereik op social media ging abnormaal de hoogte in. De resultaten qua aanvragen blijven gelukkig ook niet uit en ik bereid me al voor op het grote aantal verhuuraanvragen die binnenkort gaan toestromen. Super tevreden dus. Bij mijn volgende opdracht hoef ik echt niet verder te kijken… Heel erg bedankt, Mi-choe, voor de fijne, transparante samenwerking.”

Renate Themen
ATJ Worldwide Events

********************

surfinn social media post


“CHOES is snel, accuraat en meteen to-the-point. Eerlijk, oprecht en heel professioneel. Binnen no time wist CHOES de ziel van ons restaurant te vertalen in woord en beeld, was onze website opgetuigd en was de basis gelegd voor onze social kanalen.”

Marleen Varekamp
Surf – Inn Scharendijke

********************

laura berkhout visitekaartje


“Ik heb bij Mi-choe de Instagram Training gevolgd. Het is inhoudelijk een sterke training, die er ook nog eens super mooi uitziet. Er staat hele goede informatie in, maar ook goed tips & tricks. De oefeningen zijn helpend en ondersteunend. Bij vragen kun je bij Mi-choe terecht en de offline meeting is laagdrempelig en heel nuttig.

Mi-choe denkt graag met je mee, geeft tips en licht toe. Dit is een zeer waardevolle toevoeging aan de training. Ik zou het alle mensen, die het lastig vinden om zakelijk met Instagram aan de gang te gaan aanraden om deze training te volgen bij Mi-choe.”

Laura Berkhout
Laura Berkhout Thuiszorg en Begeleiding

********************

casijn design social post

“Ik moest een verhaal schrijven voor in een woonblad. Daar kwam ik in te staan met mijn bedrijf als meubelmaker. Gelukkig kwam ik, via mijn zus, in contact met Mi-choe. We ontmoetten elkaar en de antwoorden die ik gaf typte ze razendsnel in haar laptop, zodat ze genoeg informatie over mij en het bedrijf had om er een verhaal van te maken.

Binnen een paar dagen kreeg ik alweer bericht van Mi-choe, ze had de tekst af en of ik hem door kon lezen om te kijken of dit aansloot op wie ik ben. En dat deed het! Het verhaal sluit perfect aan bij mij als persoon en bij het bedrijf en het past ook goed bij de stijl die het woonblad hanteert voor haar artikelen en presentatie.

Mi-choe is vriendelijk, geïnteresseerd, vakkundig, snel en ik zou haar zeker weer inschakelen als ik ergens een verhaal of teksten voor nodig heb. Dus mocht iemand zelf nog een goede tekst nodig hebben en daar ook niet goed uitkomen, dan raad ik je zeker aan om met Mi-choe contact op te nemen.”

Casper,
Casijn Design

********************

3 kleine draakjes social media post


“De afgelopen paar maanden heb ik samengewerkt met Mi-choe van CHOES.

De communicatie was heel fijn en na het eerste telefoontje was ik overstag!
Via de app en mail hadden we contact en als ze iets nodig had dan liet ze me dat weten. Ik kon ook aangeven wat ik anders wilde en dit werd dan ook nageleefd.

Vanwege de verandering in werksituatie heb ik (tijdelijk) moeten stoppen, maar mocht ik weer gebruik willen maken van deze dienst dan kom ik bij Mi-choe terug!”

Marcelle
3 Kleine Draakjes